Arbetsmarknadsdagen 2021

I VÅR VIRTUELLA MÄSSMILJÖ TILLSAMMANS MED EDUCATIONS MEDIA GROUP

Välkommen till Arbetsmarknadsdagen 2021 – i en virtuell mässmiljö!  

Vi hälsar er varmt välkomna till Arbetsmarknadsdagens virtuella mässa den 21 april 2021, en mötesplats fylld av inspiration för dig som snart ska ut i arbetslivet eller vill skapa kontakter för framtiden!  

Vanligtvis brukar den årliga näringslivsmässan anordnas på Högskolan i Halmstad, men i år har Arbetsmarknadsdagen ställt om till en virtuell mässa tillsammans med Educations Media Group för att alla ska kunna nätverka i säker mässmiljö. 

NÄR?
Onsdag den 21 april klockan 8:00 – 17:00 går mässan live och alla montrar kommer vara bemannade av utställarna.  

HUR? 
Mässan kommer ske i en virtuell mässmiljö, där du som student kan navigera dig runt i mässhallar, besöka utställarnas montrar och se på webinars företagarna håller i föreläsningshallen. 

  • Registrera dig och delta på mässan via denna länk: https://v2.virtualrecruitmentdays.com/Arbetsmarknadsdagen2021/home
  • Registrering sker innan du stiger in i den virtuella mässbyggnaden.
  • I montrarna kommer du kunna kommunicera med företagen via chatt, telefon och videosamtal.  
  • Vi i styrelsen kommer vara tillgängliga i receptionen där du kan se vår informationsfilm, våra broschyrer och även chatta med oss hela dagen!   

Ta chansen att delta på mässan för att skapa värdefulla kontakter i rådande tid och inför framtiden. Kanske du träffar din potentiella arbetsgivare? Lycka till och ha roligt!  

ÖPPETIDER OCH BEMANNING AV CHATT OCH VIDEOSAMTAL: 
Onsdagen den 21/4 klockan 8:00-17:00  

Vi rekommenderar att ni använder en dator och Google Chrome för bästa upplevelse. Länk kommer att publiceras närmare inpå.