Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Arbetsmarknadsdagen 2022? Tveka inte att höra av dig.

Maila oss på: info@amdhh.se

eller kontakta någon från styrelsen nedan

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Arbetsmarknadsdagen 2022? Tveka inte att höra av dig.

Maila oss på: info@amdhh.se

Nedan kan du lära känna  årets styrelse. 

“Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare

Hanna Felixson, 23 år gammal har sina rötter i Hestra.  Hon flyttade till Halmstad för två år sedan och studerar nu sitt sista år på Utvecklingsingenjörsprogrammet.  

Efter tidigare erfarenheter som ordförande i en studentförening ser Hanna fram emot att utvecklas för framtida jobb inom projektledning. Den sociala förmågan är välanvänd och även ett av hennes starkaste karaktärsdrag. Detta kommer definitivt appliceras på AMD, när hon ständigt återkopplar till alla teammedlemmar och aktörer. Utanför studier och projekt, är familj och vänner en viktig del i vardagen och något som värderas högt. 

Hanna Felixson

Projektledare

hanna.felixson@amdhh.se

Sara Persson

Vice projektledare

sara.persson@amdhh.se

”Livet är vad du gör det till”

Sara är en 21-årig driven och målmedveten tjej som direkt efter gymnasiet lämnade de trygga värmländska skogarna och flyttade från Karlstad till Halmstad för att plugga till Bygg- och fastighetsekonom.  

Sara har ett stort intresse för idrott, framförallt fotboll. Från lagidrotten väcktes ett stort intresse för att nå uppsatta mål. Nästa mål på kartan är att genomföra Arbetsmarknadsdagen och därefter slutföra sista året av studierna för att sedan utforska vad fastighetsbranschen har att erbjuda.   

 

Om man alltid gör sitt bästa finns det inget att ångra 

Hanna, 23 år, är en driven och strukturerad tjej som aldrig ger upp trots motgångar. Hon är ursprungligen från Onsala utanför Kungsbacka och läser nu sitt sista år på ekonomprogrammet vid Högskolan i Halmstad, och ser därmed fram emot vad tiden efter studierna har att erbjuda. Utanför jobb och skola älskar hon träning, inredning och att umgås med familj och vänner. 

Hennes tidigare arbetslivserfarenhet har gett kunskap av att ta mycket eget ansvar och detta kommer vara till stor nytta inom rollen som företagsansvarig. Hanna ser fram emot att fortsätta att utvecklas som person inom denna roll samt att tillsammans med styrelsen göra Arbetsmarknadsdagen 2022 till en oslagbar mässa. 

Hanna Lydell

Företagsansvarig

hanna.lydell@amdhh.se

Erik Bogren

Företagsansvarig

erik.bogren@amdhh.se

Det är aldrig förtidigt eller försent för att lyckas”  

Erik, 20 år, är en driven kille med rötterna från skånska idyllen, strax utanför Ängelholm. Han studerar just nu sitt andra år på Bygg- och fastighetsprogrammet vid Högskolan i Halmstad.  

Redan direkt från gymnasiet valde Erik att fortsätta sina studier för att jaga sina drömmar om att inom kort bli registrerad fastighetsmäklare. Med goda kunskaper och ett stort intresse för entreprenörskap och företagande, även tidigare meriterad som gymnasiets bästa entreprenör år 2020, vill Erik nu arbeta med Arbetsmarknadsdagen 2022 – något han ser fram emot att göra som företagsansvarig! Utanför skola och arbete gillar han att ägna sin tid åt padel, laga god mat med vänner och familj, samt resa för att upptäcka nya kulturer och nya gömda skatter på jordens magiska platser.  

Motto: Att vilja är nyckeln till framgång 

‘’’’ 

Thea, 24 år, är en ambitiös och ordningsam smålänning från Ljungby som just nu läser sitt tredje år på Civilekonomprogrammet vid Högskolan i Halmstad. När Thea lägger studierna åt sidan gillar hon att laga och äta god mat med vänner och sambon, var ute i naturen eller bara ta en lugn kväll hemma.  

Med en marknadsföringsinriktning i ryggen ligger ambitionen att efter studierna arbeta på en marknadsavdelning i ett företag där hon kan utmanas och utvecklas. I rollen som sponsoransvarig för AMD hoppas hon på att få kombinera marknadsföringskunskaperna med tidigare erfarenheter inom service och eventplanering för att genomföra goda samarbeten med sponsorer och tillsammans med AMD-styrelsen göra Arbetsmarknadsdagen 2022 till den bästa. 

Thea Richter Malm

Sponsoransvarig

thea.richter.malm@amdhh.se

Jenny Blomgren

Eventansvarig

jenny.blomgren@amdhh.se

Du kan bara växa om du är utanför din comfort zone 

Glad, driven och kommunikativ beskriver den 23-åriga Jenny som pluggar sitt tredje år på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan Halmstad. Jenny har sedan länge siktet inställt på att bli fastighetsmäklare vilket efter ett fjärde studieår blir möjligt!  

Resor runt om i världen har bidragit till att Jenny lärt sig mycket om både sig själv och människor hon mött på vägen! Hon kommer från den lilla staden Borås där hon i arbete inom olika branscher fastnat för mötet mellan människor och teamkänslan det innebär att åstadkomma något tillsammans. Dessa drivkrafter gör att hon ser fram emot att tillsammans med Styrelsen och Team AMD göra Arbetsmarknadsdagen 2022 till en chans att skapa möjligheter och knyta nya kontakter för alla iblandade! 

Under sin lediga tid brukar Jenny umgås med familj och vänner, måla och träna spinning. 

Man måste våga för att vinna 

En glad och engagerad tjej som inte tackar nej till utmaningar. Linnéa, 24 år, är uppvuxen i Varberg och läser sitt tredje år på ekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad. Hennes dröm har alltid varit att ha ett varierande och spännande yrke inom företagande.  

Innan hon började studera har hon främst arbetat med människor i olika serviceyrken vilket har gjort henne till en person som gillar att samarbeta och leverera bra resultat. Linnéa har alltid haft en passion för att resa och se olika kulturer vilket hon försöker göra så ofta hon kan. Förutom att resa så gillar hon att träna, äta god mat med sina vänner och testa på nya saker. 

Linnéa ser framemot rollen som eventansvarig och vill skapa en så bra arbetsmarknadsdag som möjligt för både studenter och företag! 

Linnèa Andersson

Kontaktsamtal

linnea.andersson@amdhh.se

Emma Salqvist

Mässansvarig

emma.salqvist@amdhh.se

Man misslyckas 100% av de gånger man inte försöker 

Emma, 22 år, är en driven tjej som inte låter utmaningar stå i vägen. Hon är uppvuxen i Lerum, strax utanför Göteborg, och läser nu andra året på Internationella marknadsföringsprogrammet vid Högskolan i Halmstad.  

Med en  idrottskarriär bakom sig vet Emma att med rätt inställning och en stark vilja tar man sig dit man vill. Som mässansvarig i AMD ser hon fram emot att utmana sig själv, knyta nya kontakter, ha kul och skapa nya minnen på vägen.  

Det mesta är ännu ogjort, underbara framtid” – Ingvar Kamprad 

Jacob, 22 år, med en driven och idérik personlighet. Född och uppvuxen i Jönköping, han flyttade till Halmstad för ett år sedan och började bygg- och fastighetsekonomprogrammet. 

Jacob vill i framtiden arbeta med allt kring fastigheter och byggnader, intresset väcktes i samband med att han jobbade som köksplanerare, där mötet med diverse fastighetsägare och hantverkare inspirerade. I framtiden ser han sig själv på något snabbt växande företag med hållbara idéer och moderna upplevelser för hyresgäster.  

Jacob Fasth

Mässansvarig

jacob.fasth@amdhh.se

Catherine Nguyen

Marknadsföringsansvarig

catherine.nguyen@amdhh.se

Om man inte vet vart man ska så är det ingen idé att skynda sig 

Catherine, är en 21-årig levnadsglad lagspelare från Sveriges regnigaste stad, Borås. Det stora intresset för entreprenörskap och fastigheter växte fram redan under gymnasiet. Hon studerar just nu andra året på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet där hon fullföljer sina ekonomistudier för att förverkliga sin dröm.  

Efter att ha arbetat med väletablerade företag och sälj, vet Catherine av erfarenhet att ett lyckat projekt inte lämnas åt slumpen. Det kräver vilja, engagemang och struktur. När hon inte arbetar med AMD, ägnar hon sig åt bakning, träning och hälsa. Hon ser fram emot ett inspirerande och lärorikt år med AMD som marknadsföringsansvarig, men framför allt att skapa roliga minnen och knyta nya kontakter mellan företag och våra studenter på högskolan. 

Motto: Att lyckas är att andas 

“Du måste inte kunna för att börja, men du måste börja för att kunna” 

Julia 25 år från lilla Berghem, är den kreativa och energifyllda tjejen som alltid har nya idéer och projekt på gång. Hon läser nu sitt tredje år på utvecklingsingenjörs programmet.

Full fart beskriver Julia som är den som sällan sitter still, älskar att upptäcka nya saker och har ett  stort intresse för skidåkning. Fotografera, måla, laga mat, bygga och renovera möbler är några av de saker som Julia använder sin kreativitet till.

Innan hon flyttade till Halmstad för att plugga hann hon med att bo utomlands, testa flera olika yrken och resa. Det sista hon gjorde var att driva en restaurang, vilket var en helt ny utmaning som gav henne många nyttiga lärdomar som hon haft med sig sedan dess.

Genom arbetet med AMD vill hon utvecklas och tillsammans med resten av gänget skapa en riktigt grym mässa för studenterna på Halmstad Högskola. 

Julia Johansson

Design- och kommunikationsansvarig

julia.johansson@amdhh.se

SOCIALA MEDIER