Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Arbetsmarknadsdagen 2021? Tveka inte att höra av dig.

Maila oss på: info@amdhh.se

eller kontakta någon från styrelsen nedan

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Arbetsmarknadsdagen 2021? Tveka inte att höra av dig.

Maila oss på: info@amdhh.se

eller kontakta någon från styrelsen nedan

Många små framsteg leder till stora resultat

Positiv och strukturerad är två egenskaper som beskriver den 22 år gamla UtvecklingsingenjörsstudenteMichaela ErikssonHon går sitt sista år på Högskolan i Halmstad och efter examen vill hon arbeta med projektledning, teknisk design eller produktutveckling inom medicinteknik.  

Med erfarenhet från elitidrott kommer Michaelas styrkor inom ledarskap, struktur, målmedvetenhet och problemlösning till sin rätt i arbetet med Arbetsmarknadsdagen 2021. Tillsammans med sitt team vill hon skapa roliga minnen och inspirerande dagar för alla deltagande studenter på Högskolan.

Michaela Eriksson

Projektledare

michaela.eriksson@amdhh.se

Philip Jensen

Vice projektledare

philip.jensen@amdhh.se

Som ett tidigare golfproffs vet Philip att framgång inte nås utan hårt arbete. Förberedelse och inte lämna något åt slumpen är två viktiga faktorer för ett lyckat projekt.
 
Uppväxt i lilla Höllviken flyttade Philip upp till Halmstad för att studera Ekonomiprogrammet, där han nu går andra året. Med intresse inom ekonomi och finans blev valet av program en no-brainer.
 
Att som grupp få jobba och sträva efter att göra Arbetsmarknadsdagen så bra som möjligt kommer bli en spännande utmaning.
 
Motto: ”You can retake a test but you can´t relive a party”

För att lyckas måste vi först tro att vi kan

En utåtriktad och driven tjej med rötterna i Halmstad. Kim, 25 år, studerar sitt andra år på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet. 

Hon har under de senaste åren rest, jobbat och gjort två säsonger i Sälen. Några slalomsvängar senare hamnade hon på Högskolan i Halmstad. 

För varje dag växer hennes intresse för att jobba med fastigheter och i framtiden ser hon sig själv på en arbetsplats där utveckling och hållbarhet inom fastighetsbranschen genomsyrar företaget. 

Kim Luu

Företagsansvarig

kim.luu@amdhh.se

Andrea Lagnöhed

Företagsansvarig

andrea.lagnohed@amdhh.se

“Med rätt inställning är ingenting omöjligt”  

När du träffar Andrea så möter du ett energiknippe på 20 år som har flyttat från Nyköping till Halmstad för att studera på Internationella marknadsföringsprogrammetAndrea är en målmedveten och social person som älskar att engagera sig och att starta nya projekt.  

Med en andraplats som årets säljare i tävlingen Entreprenörskap på riktigt” i bagaget så hoppas hon kunna hjälpa AMD att växa och bli mer etablerat tillsammans med sina kollegor. Kommande månader tillsammans med AMD-teamet hoppas hon bli lärorika och inspirerande, och hon är säker på att de kommer ha väldigt kul på vägen. 

I framtiden vill Andrea jobba med sälj och marknadsföring på en agentur och drömmen är att göra detta i en större stad såsom Stockholm, Göteborg eller Malmö.  

Motto: “Livet är vad du gör det till” 

‘’Är man bara pragmatiskt, prestigelös och full med energi så hittar man alltid en lösning’’ 

Här ser ni en tjej som har en drivkraft utöver det vanliga, går alltid ”all in” och vill leverera i alla lägen. Ida ser kraften i ständig utveckling och tar sig gärna an nya utmaningar med både engagemang och med glimten i ögat. 

Ida hittade sin passion för internationell marknadsföring när hon pluggade Marketing och Business Santa Barbara, Kalifornien. Nu fullföljer hon marknadsföringsstudierna i Halmstad och längtar redan efter nya äventyr.  

Favoritcitat: ‘’Det mesta är ännu ogjort. Underbara framtid‘’ – Ingvar Kamprad  

Ida Rimark

Sponsoransvarig

ida.rimark@amdhh.se

Kevin Brandt

Eventansvarig

kevin.brandt@amdhh.se

”Ta vara på alla möjligheter som ges” 

Kevin, 26 år, är en framåtriktad och kreativ kille med rötterna i Falkenberg. Han studerar andra året på Ekonomiprogrammet vid Högskolan i Halmstad. 
 
Under hela sitt vuxna liv har Kevin haft serviceinriktade yrken och arbetat för att underlätta för människor på bästa möjliga sätt. 
 
Vid sidan av studierna så är han en aktiv fotbollssupporter och hänger gärna i padelhallen så ofta som det bara går. Med hjälp av sina hängivna och duktiga kollegor hoppas han att kunna bidra till att AMD tar sig till nästa nivå och etablera sig som en viktig faktor i studenternas jakt på drömyrket. 

”Om det finns vilja och engagemang finns det alltid en väg” 

Elin, 28 år, är en ambitiös och driven tjej med en vilja att ständigt utvecklas. Hon är född och uppvuxen i Halmstad och studerar nu andra året på Bygg- och fastighetsekonomiprogrammet vid Högskolan i Halmstad.  

Innan hon hoppade på studierna arbetade hon länge med service och sälj, främst inom glas- och aluminiumindustrin. Med en bakgrund som fotbollsspelare och hästtjej är hon van vid att man får jobba hårt för de resultat man vill uppnå. Detta kommer hon ta med sig när hon tillsammans med sina kollegor ska utveckla Arbetsmarknadsdagarna till dess fulla potential.  

Motto: “För att klättra högt, måste du börja lågt”– Jiddu Krishnamurti 

Elin Mared

Eventansvarig

elin.mared@amdhh.se

Christian Gustafsson

Mässansvarig

christian.gustafsson@amdhh.se

Jag är villig att jobba hårt för att nå det jag vill åstadkomma 

Vid ett jobb som kräver hårt arbete, stort engagemang och noggrannhet kommer Christians styrkor till sin rätt. Med erfarenhet inom byggbranschen och sin utbildning från Bygg- och fastighetsekonomprogrammet kommer kunskap och erfarenhet till sin nytta. Christian läser sitt andra år på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet och ser sig själv ha en betydande samt ansvarstagande arbetsroll i framtiden inom bygg- och fastighetsbranschen 

Sedan sju årsåldern har Christians intresse för fotboll varit stort och moderklubben ligger norr om Göteborg. På senare tid har intresset för padel växt alltmer och har blivit sysselsättningen utöver studierna samt extra jobbet.  

Motto: ”Att vilja är nyckeln till framgång”

Rätt attityd, samarbetsam och se alla utmaningar som personlig utveckling. Med detta i åtanke finns det inget jag inte kan klara”

Filippa, 24 år gammal är en social och utåtriktad tjej som kommer ifrån Kungsbacka. Hon studerar tredje året  Arbetsvetenskapliga programmet vid Högskolan i Halmstad. 

Tidigare så har Filippa jobbat i serviceinriktade yrken och gläds åt alla hjälpa människor i sin vardag. Att vara social och träffa nya människor är något hon brinner för. I framtiden vill Filippa ha ett jobb inom HR-branschen där hon vill hjälpa organisationer utvecklas med sin personal. Vid sidan av AMD älskar Filippa att dansa och att träna på gymmet. 

Tillsammans med sina kollegor hoppas hon på att de ska komma på nya idéer som kan driva AMD framåtHon vill bidra med sin erfarenhet och kunskaper och tillsammans hjälpa studenterna att etablera sig på arbetsmarknaden. 

Filippa Müntzing

Mässansvarig

filippa.muntzing@amdhh.se

Cornelia Falck

Marknadsföringsansvarig

cornelia.falck@amdhh.se

“All erfarenhet är bra erfarenhet” 

Cornelia, 23 år, kommer från Hällevadsholm. Hon studerar sitt första år på Sjuksköterskeprogrammet vid Högskolan i Halmstad 
 
Tidigare har Cornelia arbetat inom olika serviceinriktade yrken, studerat utomlands, rest och studerat ett år på Miljö, Innovation och Hållbarhet vid Högskolan i HalmstadPå fritiden finns ett stort intresse för hälsa och träning.  
 
Tillsammans med sina kollegor ser Cornelia fram emot att arbeta med Arbetsmarknadsdagen 2021 genom att bidra med sin kunskap och erfarenheterI framtiden drömmer Cornelia om att arbeta som volontär inom vården i Afrika.

“I framtiden vill jag inte titta tillbaka och ångra att jag inte gav allt” 

Helena, 23 år, är en driven och engagerad tjej som kommer från ÄngelholmHon studerar nu sitt andra år på Internationella marknadsföringsprogrammet vid Högskolan i Halmstad 

Tidigare har Helena arbetat inom detaljhandeln i flera år, bott i Göteborg, rest och läst en kurs i Grafisk design och medier vid Malmö Universitet.  

När hon inte arbetar med AMD ägnar hon sig åt gym och tennis, samt har ett stort intresse för att vara kreativ genom fotografering, redigering och måleri. Hon hoppas kunna bidra med sina kunskaper, skapa en stark grafisk profil och föra AMD framåt tillsammans med andra drivna studenter. 

Helena Märlegård

Design- och kommunikationsansvarig

helena.marlegard@amdhh.se

SOCIALA MEDIER