Har du frågor eller funderingar kan du skicka ett mail till oss på: info@amdhh.se
Eller så kontaktar du någon från projektgruppen nedan

Anna Fransson
Projektledare
anna.fransson@amdhh.se

 

Engagemang & rätt inställning
är nyckeln till framgång

En målmedveten och glädjespridande ung kvinna från Göteborg som gillar utmaningar. Vid problemlösning, noggrannhet och sociala sammanhang kommer hennes styrkor bäst till sin rätt.

Anna studerar sitt tredje år på Utvecklingsingenjörsprogrammet och ser sitt examensarbete inom medicinteknik som en spännande utmaning. Med tydliga visioner och ett bra ledarskap vill hon skapa en arbetsmarknadsdag som genomsyrar kvalitet. Tillsammans ska vi ha roligt samtidigt som vi arbetar intensivt!

Motto: Allt som går att fira bör firas I samband med AMD handlar det om att fira framgångar och delmål längs hela vägen.  

 

Jag ser varje utmaning som en
möjlighet till personlig utveckling  

Ninni har jobbat som ekonomiassistent och restaurangchef, varit ledare i trupp-gymnastik under 8 år och dessutom hunnit med att resa två varv runt jorden. Hon vill ta vara på varje möjlighet och vill aldrig tacka nej till en spännande utmaning. Några av hennes största intressen är ekonomi och ledarskap och hon läser nu sitt andra år på Civilekonomprogrammet.

I framtiden ser hon sig själv på en ledande position i finansbranschen och hon ser fram emot att jobba på ett nytänkande företag där man tillsammans strävar efter ständig utveckling. 

Motto: Sträva varje dag efter att bli en bättre version av dig själv.

Ninni Isaksson
Vice Projektledare
ninni.isaksson@amdhh.se

Ludvig Larsson
Företagsansvarig
ludvig.larsson@amdhh.se

 

Jag är en lagspelare och vill
jobba med ett team som tänker
hållbart & långsiktigt  

21-åriga Ludde är en aktiv kille från Malmö som pluggar sitt andra år på Civilekonomprogrammet.

Utomhusaktiviteter ligger honom varmt om hjärtat. Enda sedan barnsben har han engagerat sig i fotboll, dessutom har han haft nöjet att jobba som skidguide i Dolomiterna, Italien. 

Motto: Hakuna matata. 

 

Vad som än sker i framtiden vill jag aldrig titta tillbaka och ångra att jag aldrig försökte eller inte gav allt. 

Anton, 20 år, är en målinriktad kille som kommer från Löddeköpinge och studerar andra året på Bygg- och fastighetsekonomprogrammet.

När han inte arbetar med AMD så gillar han att träna och att följa sporter så som Fotboll och Formel 1.

Favoritcitat: ”I never lose. I either win or I learn.” – Nelson Mandela

Anton Borbos
Företagsansvarig
anton.borbos@amdhh.se

Philip Holmqvist
Sponsoransvarig
philip.holmqvist@amdhh.se

 

 

I framtiden ser jag mig själv jobba med projektering av allt från villor till sportarenor, gärna i södra Sverige eller södra Europa. ” 

22-årige Philip från Ängelholm i Skåne läser andra året på Byggingenjörsprogrammet.

Philip spenderar mycket av sin fritid på innebandyplan, spelandes för FBC Engelholm. Utöver innebandyn har han ett stort intresse för fotboll, i synnerhet Malmö FF. Glädje och hårt jobb är viktigt för honom och det genomsyras i allt han gör. 


Med glädje, nyfikenhet och
engagemang klarar man allt ” 

Emilia studerar sitt fjärde år på Civilekonomprogrammet. Utöver skolan så ligger musiken henne varmt om hjärtat, framförallt att spela fiol.

I framtiden ser hon fram emot att få jobba i en ledande position med spännande utmaningar. När arbetsmarknadsdagen är genomförd så vill hon att alla i styrelsen ska kunna känna sig stolta över sin insats. 

Motto: Det är viktigt att sträva framåt utan att glömma allt bra du redan åstadkommit. 

Emilia Törn
Mässansvarig
emilia.torn@amdhh.se

Sandra Claesson
Mässansvarig
sandra.claesson@amdhh.se


Uppvuxen med Gnosjöandan –
samarbete, strävan efter ständig utveckling och att se till att göra det lite bättre för alla  

Hon som alltid vill lära sig mer och ge vidare. Detta bevisas genom att hon efter en lärarutbildning och 10 år av jobb fortsätter sin utveckling till att bli hälsopedagog.

Hennes dröm är att få jobba nationellt med hälsa hos barn och unga som Generation Pep. Tills dess lever hon efter sitt motto och ploggar.

Motto: Throw kindness like confetti.

Att jobba med andra människor och hjälpa dem utvecklas för att nå längre än de först trodde var möjligt – det är ren glädje för mig.  

Vinnarskalle? Kanske lite väl mycket, men bortsett från det finns många goda kvalitéer hos denna killen. Victor älskar utmaningar i alla dess slag och att arbeta med människors motivation samt välmående har länge legat i hans intresse.

Vid sidan av sin arbetskarriär är han sedan tidigare utbildad personlig tränare och studerar numera sista året på Hälsopedagogiskt program.  

Med AMD hoppas Victor utvecklas än mer och samtidigt ha riktigt kul på vägen.  
 
Favoritcitat: ”Att göra samma sak dag efter dag och hoppas på en förändring är definitionen på ett pucko” – Kjell Enhager 

Victor Larsson
Eventansvarig
victor.larsson@amdhh.se

Hedwig Blixt
Marknadsföringsansvarig
hedwig.blixt@amdhh.se

När jag kommer ut i arbetslivet vill jag arbeta på ett företag med ett modernt tankesätt när det kommer till personalens hälsa och kompetensutveckling    

Tjejen med det stora leendet på läpparna kommer ifrån den lilla staden Oskarshamn. Hon heter Hedwig, är 22 år och går nu sitt sista år på Hälsopedagogiskt program.

Hela hennes uppväxt har präglats av hästar och hästhoppning. Det är ännu ett stort intresse men som tyvärr hamnat i skymundan under studietiden.

I dagsläget prioriteras förutom studierna, att engagera sig i studentlivet och extrajobba. Att arbeta med nya utmaningar tillsammans med drivna personer är det hon tycker bäst om med AMD, det vill hon fortsätta göra i sin framtida yrkeskarriär. 

Efter studietiden ser jag mig arbeta på en marknadsavdelning på ett större företag för att tillsammans med andra utveckla det framåt

Hon är tjejen som tog steget och flyttade från Göteborg till en helt ny stad för att utbilda sig till marknadsförare på Internationella Marknadsföringsprogrammet i Halmstad

Tidigare har hon arbetat inom servicebranschen och vet därför om att hon trivs bra med att jobba med människor. Utöver det har hon ett brinnande intresse för grafisk design.

Tidigare år var hon som besökare mycket imponerad av AMD vilket motiverar henne till att engagera sig i projektet 2020 och utveckla det till att växa och bli ännu bättre.

Maja Åfeldt
IT- & kommunikationsansvarig
maja.afeldt@amdhh.se