Kontaktsamtal

– ÄR UNDER 2022 ETT SAMARBETE MED KARRIÄR

– ÄR UNDER 2022 ETT SAMARBETE MED KARRIÄR

Kontaktsamtal

Vad är ett kontaktsamtal?

Ett kontaktsamtal ger er som företag möjlighet att prata med potentiella framtida kollegor och att hålla kortare arbetsintervjuer med drivna studenter för att hitta personer som hade passat in på just er arbetsplats. Detta segment introducerades under mässan 2020 och har sedan dess varit mycket uppskattat av såväl företag som studenter. Under 2021s mässa hölls kontaktsamtalen digitala men inför kommande mässa har vi förhoppningar om att kunna utföra samtalen på plats under mässdagen den 23 februari.

Vi har ett maxantal på 20 företag och urvalet går till så att det är de första 20 företagen som anmäler sig som får en plats. Mer information om anmälan kommer inom kort. 

Kontaktsamtal för dig som student

Kontaktsamtal är ett unikt tillfälle för studenter att få personliga möten med de utställande företagen. Kontaktsamtalet kan vara upplagt på olika sätt, till exempel likt en arbetsintervju eller en mer avslappnad pratstund. Tanken är att studenter och företag ska få möjlighet att lära känna varandra, ställa frågor och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Det ger dessutom dig som student möjlighet att hitta potentiella arbetsgivare – vissa företag erbjuder heltidsanställningar efter examen och andra företag erbjuder extrajobb, sommarjobb, praktik, trainee eller möjlighet att skriva examens-uppsats. Mer information om hur du som student anmäler dig kommer inom kort.

 

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!
Linnea.andersson@amdhh.se

MEDVERKANDE FÖRETAG

SOCIALA MEDIER