Om Arbetsmarknadsdagen

Arbetsmarknadsdagen är en mässa skapad för att knyta an studenter på Högskolan i Halmstad med näringslivet, både lokalt och nationellt. Tanken är att skapa nätverkskontakter som gör det möjligt för studenter att söka jobb, praktikplats eller samarbete för en C-uppsats. Det är ett ypperligt tillfälle för företag att rekrytera studenter som är påväg ut i arbetslivet.

Arbetsmarknadsdagen är en mässa skapad för att knyta an studenter på Högskolan i Halmstad med näringslivet, både lokalt och nationellt. Tanken är att skapa en dialog som gör det lättare för studenter att söka jobb, praktikplats eller en möjlighet till samarbete för en C-uppsats och för företag att hitta den perfekta nya kollegan. 

Utbildningar

Idag studerar ca 10 600 personer på Högskolan i Halmstad. Skolan erbjuder ett 30-tal grundprogram, ett 20-tal program på avancerad nivå.

Mässan

Arbetsmarknadsdagen är skolans största karriärevent. Förra året hade vi cirka 9000 besökande studenter.

Projektgrupp AMD

Arbetsmarknadsdagen är en projektgrupp som drivs av studentrepresentanter från Kåren, Eurekha och Mjölner. 

Studentkåren är en medlemsburen organisation som arbetar för att studenterna ska ha en bra utbildningskvalitet men likväl en bra studiesocial miljö.

Eurekha är ekonomernas studentförening som förgyller ekonomstudenters studietid och är en länk mellan medlemmarna och näringslivet.

Mjölner är en programförening för Byggingenjörer och Bygg-& fastighetsekonomer.
Självutnämnd till Sveriges bästa högskoleförening tio år i rad!

Anmälan är stängd

FÖRETAGSVÄRD

[contact-form-7 id=”440″ title=”Företagsvärd”]

[contact-form-7 id=”399″ title=”Sponsring”]

MÄSSVÄRD

[contact-form-7 id=”385″ title=”Mässvärd”]

PREMIUM

[contact-form-7 id=”314″ title=”Premiumpaket”]

BAS

[contact-form-7 id=”256″ title=”Baspaket”]