Arbetsmarknadsdagen är en mässa skapad för att knyta an studenter på Högskolan i Halmstad med näringslivet, både lokalt och nationellt. Tanken är att skapa nätverkskontakter som gör det möjligt för studenter att söka jobb, praktikplats eller samarbete för en C-uppsats. Det är ett ypperligt tillfälle för företag att rekrytera studenter som är påväg ut i arbetslivet.

Arbetsmarknadsdagen är en mässa skapad för att knyta an studenter på Högskolan i Halmstad med näringslivet, både lokalt och nationellt. Tanken är att skapa en dialog som gör det lättare för studenter att söka jobb, praktikplats eller en möjlighet till samarbete för en C-uppsats och för företag att hitta den perfekta nya kollegan. 

Utbildningar

Idag studerar ca 10 600 personer på Högskolan i Halmstad. Skolan erbjuder ett 30-tal grundprogram, ett 20-tal program på avancerad nivå.

Mässan

Arbetsmarknadsdagen är skolans största karriärevent. Förra året hade vi cirka 9000 besökande studenter.

Projektgrupp AMD

Arbetsmarknadsdagen är en projektgrupp som drivs av studentrepresentanter från Kåren, Eurekha och Mjölner. 

Studentkåren är en medlemsburen organisation som arbetar för att studenterna ska ha en bra utbildningskvalitet men likväl en bra studiesocial miljö.

Eurekha är ekonomernas studentförening som förgyller ekonomstudenters studietid och är en länk mellan medlemmarna och näringslivet.

Mjölner är en programförening för Byggingenjörer och Bygg-& fastighetsekonomer.
Självutnämnd till Sveriges bästa högskoleförening tio år i rad!

Ett snack med projektledaren

Vi vill att fler studenter engagerar sig under studietiden. Att ta för sig, intressera sig och att tillsammans arbeta och sträva efter ett mål. Det är saker som kommer att bli viktiga i våra framtida yrkesroller. Framtiden är nära och många ser fram emot den med skräckblandad förtjusning. Vi vill bygga en bro mellan gapet av studier och arbetslivet som inspirerar dig, oavsett om du är student eller företagsledare. I samarbete med såväl studenter som näringsliv vill vi skapa en arbetsmarknadsdag som är anpassad för både nuet och morgondagen.

Vi är stolta över att presentera 2020 års tema: Where education meets your future. Arbetsmarknadsdagen är skapad som en central mötesplats för högskolans studenter. Spännande företag bjuds in och hittar potentiella talanger.

– Att arrangera Halmstads största näringslivsmässa med ett så drivande och roligt gäng är en fantastisk känsla. I styrelsegruppen hittar du personer med olika erfarenheter och kvaliteter, men tillsammans har vi ett gemensamt mål – en riktigt lyckad arbetsmarknadsdag. För att nå dit har vi flera lyckade delmål att fira. Jag är säker på att vi har spännande utmaningar framför oss, säger Anna Fransson, Projektledare.

Anna Fransson, projektledare

Anmälan är stängd

FÖRETAGSVÄRD

[contact-form-7 id=”440″ title=”Företagsvärd”]

[contact-form-7 id=”399″ title=”Sponsring”]

MÄSSVÄRD

[contact-form-7 id=”385″ title=”Mässvärd”]

PREMIUM

[contact-form-7 id=”314″ title=”Premiumpaket”]

BAS

[contact-form-7 id=”256″ title=”Baspaket”]